Va oferim consultanta gratuita in alegerea produsului perfect pentru pardoseala dumneavoastra, in functie de destinatia spatiului pe care doriti sa-l amenajati. Pe langa consultanta va oferim si servicii de masuratori, transport si montaj. Fiecare serviciu oferit de compania noastra este facut profesionist, cu oameni profesionisti, pentru ca toti clientii nostrii sa fie complet multumiti

Consultanta gratuita

Personalul nostru este unul 100% calificat, cu o vasta experienta din domeniul pardoselilor. Cunoastem foarte bine atat produsele pe care le comercializam si pentru care asiguram montaj profesional dar si alte produse regasite pe piata din Romania cat si pe cea internationala. Pentru produsele vandute de Floor Consulting, montajul este un serviciu pe care il oferim fara echivoc si care atesta calitatea lucrarilor pe care compania noastra le efectueaza pe piata din Romania si nu numai.

De altfel, putem asigura montaj profesional pentru mochete, pardoseli flotante, linoleum sau chiar alte tipuri de covoare PVC, cu forme si standarde diferite. Daca aveti o astfel de pardoseala deja achizitionata si doriti sa beneficiati de un serviciu de montaj profesional, puteti apela cu incredere la personalul nostru calificat. Va furnizam de fiecare data cele mai eficiente solutii, totul raportat la o investitie in concordanta cu calitatea lucrarii primite.

Masuratori de specialitate

De ce consideram masuratorile ca fiind o etapa esentiala pentru montajul propriu-zis pe care urmeaza sa il efectuam? Pentru ca, de cele mai multe ori, clientii nostri aleg sa faca singuri masuratorilor si nu putine au fost cazurile in care au existat, fie un surplus de materiale care nu a mai putut fi valorificat, fie o carenta la capitolul mocheta, linoleum sau pardoseala flotanta, amanunt care a coincis cu imposibilitatea finalizarii proiectului in cele mai bune conditii.

Echipa noastra beneficiaza de un suport logistic exemplar dar si de un aport substantial din partea unor persoane acreditate in masuratorile aferente. Reducem pierderile indiferent de natura lucrarii, va ajutam sa faceti economii importante si va putem oferi, de asemenea, lucrari efectuate intr-un timp mult mai scurt. Pornind de la o astfel de premisa, masuratorile de specialitate au o mare relevanta si le recomandam tuturor clientilor nostri.

Transport si montaj

Anumite tipuri de pardoseli sunt aproape imposibil de manipulat pe cont propriu, printre serviciile noastre numarandu-se si aceasta etapa de baza. Asiguram manipulare profesionala dar si transport in orice localitate din tara pentru produsele pe care le comercializam. Recomandam aceste doua servicii pentru a putea mentine calitatea perfecta a tipului de pardoseala pe care doriti sa il montam cat si pentru a economisi timp si bani apeland la diferite metode prin care sa omiteti anumite detalii deosebit de importante.

Transportul se efectueaza in conditii de maxima siguranta, manipularea marfurilor este si ea integrata in acest pachet de servicii, in timp ce munca in echipa ne poate garanta un montaj sigur si rapid pentru orice model de mocheta, covor PVC, pardoseala flotanta sau alte accesorii din aceste categorii de produse.

CONTACTATI-NE