Pardoseli flotante pentru orice spatiu

Producatorul italian CBI Europe reprezinta furnizorul care ne pune la dispozitie cele mai performante sisteme si modele de pardoseala flotanta, din gama celor care se monteaza direct peste suprafetele din beton. Fiecare astfel de sistem este alcatuit din doua parti esentiale, respectiv conglomeratul lemnos sau panelul din sulfat de calciu, alaturi de corpul arhitectural fix, prevazut cu picioare reglabile. Specialistii Floor Consulting ofera montaj pentru pardoseli flotante tuturor proprietarilor de spatii comerciale si industriale din Bucuresti.

Avantaje de ordin practic si estetic

Selectionate cu grija de proprietarii spatiilor publice, modelele de pardoseli flotante sunt apreciate pentru ca faciliteaza montajul instalatiilor electrice, pozitionand strategic traseul lor anevoios. De asemenea, un sistem cu pardoseala flotanta ofera acces la retelele de distributie existente sub finisajele acestora, de luat in seama fiind cele electrice, de iluminare sau telecomunicatii. Un alt beneficiu imbucurator pentru clienti este reprezentat de faptul ca ele pot deveni suprafete excelente pentru circulatie.

Floor Consulting propune pardoseli flotante rezistente in fata socurilor mecanice, a abraziunilor spontane, care fac fata cu brio unei zgarieturi si se comporta excelent in fata presarii. Deosebit de facil de intretinut si curatat, pardoselile flotante impresioneaza prin intermediul proprietatilor de anti – derapare, fiind totodata anti -statice, anti – alergice si lipsite de toxine. Gradul sporit de ignifugare este un alt avantaj adiacent, la fel ca si usurinta procesului de montaj.

Multiple sortimente de finisaj

Floor Consulting este sprijinul activ al proprietarilor care doresc sa ofere o alura profesionala sediului in care isi desfasoara activitatea. Pardoselile flotante sunt disponibile sub numeroase versiuni, cele mai solicitate din partea clientilor fiind versiunile de pardoseala flotanta cu finisaj din lemn natural, in diferite esente coloristice. Conform normelor estetice, lemnul intruchipeaza finisajul cu o eleganta superioara, ceea ce vine in sprijinul societatilor care lucreaza cu publicul: cabinetele de avocatura sau sediile de consultanta financiara.

Pardoseala flotanta cu finisaj laminat ofera ambientului o alura minimalista, in timp ce PVC-ul imprima la fiecare pas sentimentul de curatenie si igiena la cele mai inalte standarde. Floor Consulting isi extinde catalogul virtual, adaugand in favoarea clientilor sai pardoseli flotante cu finisaj ceramic, din marmura sau granit, precum si sisteme flotante care se bucura de aspectul imaculat si aderent al cauciucului. Va oferim consultanta gratuita pentru alegerea modelului perfect de pardoseala flotanta, dar si a procedurii de montaj.

Ingeniozitate in spatiile publice

Pentru a acoperi ideal o retea complexa de instalatii, montajul de pardoseala flotanta devine solutia perfecta, recomandata pentru institutiile publice precum spitalele si cladirile autohtone de birouri. Fiind spatii in care isi desfasoara activitatea profesionala numerosi angajati, ele trebuie sa le ofere acestora cele mai bune conditii de lucru.

O tehnologie moderna, eficienta si calitativa, pardoseala flotanta devine artificiul de care se folosesc arhitectii pentru a-si finisa proiectele de constructii, indiferent ca vorbim despre unitatile importante de invatamant si salile lor de sport, despre spatiile de cazare sau despre unitatile industriale. Urmand exigentele stabilite la nivel european, Floor Consulting promite potentialilor clienti sisteme complete de pardoseli flotante, gata sa ofere flexibilitate, functionalitate si originalitate spatiilor cu un trafic zilnic semnificativ. Specialistii nostri sunt recunoscuti pe plan national pentru eficienta si garantia oferita serviciului de montaj pentru pardoseli flotante.

CONTACTATI-NE