Mocheta birou & hotel

Compania noastra ofera montaj profesional de mocheta, indiferent de locatia pe care o alegeti. Va propunem o mocheta pentru hotel sau o mocheta pentru birou, astfel incat spatiul dumneavoastra sa fie mai primitor. Unele dintre cele mai longevive tesaturi care acopera suprafetele interioare inca din cele mai vechi timpuri sunt mochetele sau dalele, ambele fiind destinate spatiilor intens circulate. Iar pentru ca specialistii in montaj mocheta din cadrul echipei Floor Consulting inteleg pe deplin nevoile clientilor, mochetele existente in cele doua colectii corespund celor mai inalte standarde. Astfel, o mocheta de birou sau una pentru hotel din catalogul Floor Consulting se va evidentia prin rezistenta in fata procesului de abraziune, intangibilitate sub actiunea agentilor chimici si design modern. Fiecare mocheta pentru birou sau hotel este realizata din materiale de cea mai buna calitate si este ignifugata pentru a corespunde standardelor europene.

Mocheta ideala pentru orice suprafata

Floor Consulting aduce in fata clientilor sai o colectie vasta de mochete de birou si hotel. Cea mai populara mocheta birou este cea tunsa, in timp ce versiunea velurata sau buclata este potrivita pentru o mocheta hotel. Colectia este despartita in doua segmente: BALTA & ITC Collection si DOMO Collection. Ambele surprind prin intermediul compozitiilor pe care le infatiseaza, cele mai comune tesaturi din care este confectionata o mocheta fiind firele din poliamida, polipropilena, lana sau amestecurile dintre aceste materiale textile.

Disponibile in role sau dale, mochetele sunt gata sa va decoreze sufrageriile sau sa va organizeze din punct de vedere vizual biroul sau hotelul. In Bucuresti, o mocheta este utilizata cu preponderenta in spatii precum holurile ample, scarile si camerele de asteptare ale institutiilor publice, precum si in birouri, sali de conferinta sau protocol. De asemenea, o mocheta poate fi regasita in decorul celor mai comune spatii publice, respectiv bancile, restaurantele sau cinematografele.

Mochete care raspund necesitatilor voastre

Standardele stabilite la nivel european expun o serie de caracteristici pentru suprafetele care se regasesc in spatiile publice, inclusiv pentru o mocheta. Pornind de la aceasta premisa, echipa Floor Consulting a introdus in catalogul sau virtual doar modele ignifugate si anti – statice de mocheta pentru spatiile din Bucuresti. De asemenea, in cadrul procesului de montaj mocheta, specialistii nostri se ingrijesc sa conserve caracteristicile suprafetelor, astfel incat ele sa ramana rezistente in fata procesului de abraziune si in fata agentilor patogeni.

Astfel, o mocheta montata de echipa Floor Consulting intr-un birou sau hotel nu se va degrada sub actiunea apei, a detergentilor obisnuiti sau a luminii, fiind totodata fonoabsorbanta. In plus, cu cat este mai calitativ materialul, cu atat el este acoperit cu o sumedenie de tratamente speciale ce ii protejeaza exemplar fibrele sintetice sau naturale. Gama cromatica pe care o propune Floor Consulting se adreseaza tuturor preferintelor urbane, cumuland tonuri aprinse, dar si nuante neutre.Pentru montaj mocheta in birou recomandam culori universale si materiale rezistente la trafic, iar pentru montaj mocheta in hotel mizam pe culori bogate si modele buclate.

Culori si tesaturi pentru modele de birou si hotel

Pentru montaj mocheta birou va recomandam culorile universale: beige, navy, caramel sau gri, in timp ce spatiul personal sau ambientul unui hotel poate fi apretat cu o gama polivalenta de culori, care sa va aduca energie si optimism. Colectia BALTA & ITC Collection contine mochete destinate traficului mediu sau intens, oferind la pasire un sentiment constant de confort si lux. Respectand cerintele tehnice, o mocheta din aceasta colectie se potriveste birourilor autohtone, prezenta sa in stare optima ridicandu-se la un interval temporal de 3 respectiv 4 ani.

Pentru bugete mai generoase, specialistii in montaj mocheta Bucuresti de la Floor Consulting va pun la dispozitie colectia DOMO, in care veti gasi mocheta de birou sau pentru hotel tratata anti -static, ignifugata si rezistenta la socuri mecanice. Un astfel de model se potriveste in egala masura traficului mediu, greu sau sporit prin prisma suportului textil deosebit de dens.

CONTACTATI-NE