Montaj linoleum Bucuresti

Colectiile prezente in catalogul Floor Consulting contin suprafete din PVC realizate de producatori cu experienta, asa cum sunt Gerflor si Tarkett. Arhitectura stabila a unui covor din PVC se datoreaza in egala masura stratului de uzura bazat pe pvc plasticizat, tratat cu substante specifice, la care se adauga pelicula derapanta si suportul finisat cu fibre de sticla. Pentru clientii din orasul Bucuresti oferim montaj covor pvc si linoleum la preturi accesibile.

Montaj profesional

Specialistii din echipa Floor Consulting sunt recunoscuti in peisajul autohton prin prisma serviciilor excelente de montaj linoleum sau covor PVC pe care le ofera clientilor din Bucuresti, tehnicile utilizate pentru implementarea acestor pardoseli oferindu-le o durata de viata sporita, dar si efecte speciale in privinta designului.

Spre deosebire de un montaj standard pentru covor PVC sau suprafete din linoleum, Floor Consulting alege sa isi impresioneze clientii prin intermediul imprimeurilor atipice, dar si prin insertiile ornamentate cu terminatii speciale. Astfel, un linoleum clasic poate beneficia de o bordura aparte sau de un design rotunjit in jurul peretelui. O metoda de montaj covor pvc raspandita in randul specialistilor nostri este aceea a decupajelor in stil puzzle, ele potrivindu-se atat covoarelor pvc universale, cat si suprafetelor din linoleum cu imprimeuri personalizate, tematica geometrica sau artistica.

Intretinere facila

Linoleumul reprezinta un finisaj des abordat pentru acoperirea suprafetelor, atat in spatii mici cat si in spatii mari. Acest acoperitor de pardoseala este realizat din fibre naturale si reprezinta un acoperitor mult mai usor de intretinut decat gresia sau parchetul. Aditional, procesul de montaj linoleum este unul facil de pus in practica, mai ales daca lucrati alaturi de specialistii nostri.

Montajul de linoleum este recomandat in spatii cu diverse destinatii, ca de exemplu: centre medicale, spitale, centre comerciale, sali de sport etc., fiind un material rezistent, usor de curatat si longeviv.

Plan tarifar accesibil

Floor Consulting propune clientilor sai o gama polivalenta de preturi pentru suprafetele din PVC, accesibilitatea acestora raportandu-se si la serviciul de montaj al acoperitorului sau la cel de autonivelare a suprafetei pe care urmeaza sa fie montat covorul. Manopera, accesoriile si consumabilele necesare pentru a pune la punct un montaj profesional de linoleum & covor PVC sunt aspectele care surprind competitivitatea firmei noastre.

De asemenea, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o durata de exploatare sporita a pardoselilor tip linoleum si a covoarelor din PVC, va punem la dispozitie garantii cuprinse intre 1 si 5 ani de zile pentru procedurile de montaj efectuate in Bucuresti, urmand ca in timpul montajului sa beneficiati de consultanta aferenta, dar si de instructiunile de ingrijire si polisare a suprafetelor.

CONTACTATI-NE