Floor Consulting

Suntem o companie cu capital integral privat autohton ce-si desfasoara activitatea  pe piata romaneasca  din anul 2006. Activitatile de baza sunt comertul si serviciile in domeniul constructiilor, amenajarilor interioare si in special in domeniul pardoselilor. Produsele oferite spre vanzare provin exclusiv din import  iar servicile oferite complementar  sunt rezultatul mai  multor ani de experienta in piata de profil .

Firma noastra propune o colectie de pardoseli flotante, mochete si covor PVC care sa raspunda tuturor exigentelor pe care le poate ridica o pardoseala textila sau din PVC. Alegerea colaborarii cu cei mai prestigiosi producatori de mochete din Belgia si Olanda care se situeaza in topul producatorilor externi de mocheta, face ca oferta noastra sa fie completa  sub toate aspectele.

Produse si servicii de calitate

Colecţia de mochete  supusa atentiei dumneavoastra cuprinde acoperitori de podea prezente in doua tipuri: dale si rola fiind realizate in cele mai importante tehnologii de fabricatie cum ar fi mochete crosetate (tufting), covoare tesute precum si cele paslate (needlepunch). Tufting’ul, una dintre cele mai flexibile tehnologii permite fabricarea mochetelor in aproape toate modurile si texturile: mochete  tunse, buclate, tunse si buclate, velururi, in role sau dale, cu o gama larga de caracteristici si performante. Fibrele utilizate sunt in compozitii de 100% poliamida, polipropilena, lana, sau amestecuri. Datorita superioritatii materiilor prime folosite si a tratamentelor utilizate mochetele comercializate de societatea noastra sunt foarte rezistente la solicitari mecanice si au o mare stabilitate a culorilor.

 

Colectia de covor PVC cuprinde  produse profesionale fabricate de catre Gerflor si Tarkett destinate pardoselilor spaţiilor comerciale intens circulate, clasa 34/43 conform EN 649, precum şi pardoselilor destinate spaţiilor de locuit. Sunt armate cu fibre de sticlă în stratul suport, ceea ce le conferă stabilitatea dimensiunilor geometrice. Stratul de uzură, din PVC pur plasticizat tratat cu poliuretan, şi pelicula antiderapantă (din carborund), în combinaţie cu stratul suport din PVC armat cu fibre de sticlă, au ca rezultat o construcţie stabilă, durabilă, uşor de întreţinut şi cu o bună comportare în timp. Gama mare de culori si domenii de intrebuintare fac din covorul pvc o solutie fiabila si practica pentru acoperirea pardoselilor.

Principala piaţă de desfacere se află în următoarele sectoare: birouri, turism, educaţie, sănătate,  clădiri publice.

 

Pardoseala flotanta comercializata de societatea noastra este fabricata in Italia de catre CBI-EUROPE. Sistemul de pardoseala flotanta se monteaza direct peste sapa de beton existent si este compusa din structura de otel cu picioare reglabile si panouri din conglomerat lemnos sau sulfat de calciu, cu diferite finisaje. Spatiul dintre panou si sapa permite montarea diferitelor cabluri elctrice sau tubulatura de aer conditionat la costuri mai reduse decat cele traditionale. Destinatiile pardoselii foltante sunt multiple, de la spatii de birori, camere tehnice, cazinouri, shoowroom auto pana la sali de conferinte, centre de studiouri TV etc.

Ce ne recomanda?

PESTE 10 ANI DE EXPERIENTA

Suntem prezenti pe piata din Romania inca din anul 2006, perioada in care evolutia noastra a fost una constanta!

CALITATEA PERSONALULUI

Fiecare angajat este 100% dedicat si motivat sa produca lucrari de calitate pentru compania pe care o reprezentati.

PROIECTE DIVERSIFICATE

Am avut de-a face cu suficient de multe tipologii de clienti pentru a cunoaste cel mai bine care va sunt necesitatile.

IMPLICARE DEOSEBITA

Lucram cu aceeasi placere si dedicare inca din anul 2006, totul pentru a va garanta cele mai reusite solutii.

Ce spun clientii nostri

Marian
Am avut nevoie de o mocheta, suprafata totala ridicandu-se la aproximativ 3000 de metri patrati. Dupa mai multe cautari am ajuns sa colaborez cu Floor Consulting si nu pot sa ma declar decat multumit de calitatea produsului cat si a serviciului de montaj.
Eugenia
O pardoseala suprainaltata este mai dificil de gasit pe plan local, ma refer strict la calitatea acestui produs. Conteaza atat produsul in sine cat mai ales montajul, Floor Consulting oferindu-ne solutia ideala pentru pardoseala spatiului pe care il folosim.