10 mart. 2016
Floor Consulting

Dupa mai multi ani in care am neglijat destul de mult mediul online si nu am pus pret pe micile detalii pe care vizitatorii site-ului nostru le cautau, am luat o decizie radicala: de a inlocui in totalitate vechiul site cu o solutie mult mai performanta. In momentul de fata, noul nostru site este dezvoltat pe platforma WordPress, ofera o experienta de navigare excelenta indiferent de locatia sau device-ul de pe care ne accesati, in timp ce informatiile privind produsele sau serviciile noastre sunt mult mai bine afisate si va este mult mai la indemana sa aflati detalii de importanta majora sau sa ne contactati pentru a discuta despre proiectele voastre.

Ce aduce nou acest site?

In primul si in primul rand, am ales sa investim intr-o imagine noua, cu totul diferita fata de cea a vechii noastre pagini web. Am pastrat acelasi domeniu care ne caracteriseaza afacerea, floorconsulting.ro, insa am mizat pe o solutie de web design mult mai performanta, calibrata la noile standarde. Paleta de culori a fost usor modificata, acum dispunem si de o noua identitate vizuala(logo), in timp ce site-ul poate fi accesat la fel de facil atat de pe telefonul mobil cat si de pe o tableta, PC, laptop sau chiar smart TV.

Pe de alta parte, pagina de prezentare a companiei Floor Consulting are o noua dispunere a informatiei, una prin care speram sa va oferim detalii despre orice nelamurire legata de compania noastra. Acelasi lucru il putem afirma si despre pagina de contact, noul format oferindu-va clasicele informatii prin care ne puteti contacta cat si o harta sau un formular minimalist prin care ne puteti trimite o solicitare.

Serviciile sunt acum impartite in categorii distincte si prezentate intr-o alta maniera, mult mai eleganta si mai usor de deprins de catre publicul nostru. Pe viitor, tot in sectiunea de servicii, vom integra mai multe pagini care vor contine informatii despre produse noi sau servicii pe care le prestam in anumite circumstante.

Un alt plus este si sectiunea de blog, acest articol fiind unul dintr-o lunga serie pe care ne-am propus sa o adaugam in urmatoarea perioada. Prin intermediul articolelor de blog dorim sa va oferim informatii utile din domeniu dar si noutati despre compania noastra.

Nu in ultimul rand, o noutate este si varianta in engleza a site-ului Floor Consulting. Puteti sa comutati oricand intre acest site si versiunea sa in limba engleza, aceleasi informatii despre produsele si serviciile noastre fiind prezentate intr-o maniera la fel de interesanta pentru cei care doresc sa ne contacteze.