Finisarea si intretinerea pardoselilor din lemn masiv sau pal, a mochetelor pufoase si a suprafetelor din PVC reprezinta doua sarcini dificile pentru publicul autohon. Dorinta companiei Floor Consulting este aceea de a va oferi cele mai bune accesorii si adezivi, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de un ambient ingrijit, stabil si logeviv. In plus, prin montajul si intretinerea corespunzatoare a pardoselilor aveti siguranta unei investitii de lunga durata, dar si certitudinea ca ati adus un plus decorativ locuintei personale sau respectivului spatiu public.

Calitatea adezivilor si fiabilitatea accesoriilor

Floor Consulting aduce in atentia potentialilor clienti o gama variata de adezivi, de mentionat fiind reactivii poliuretanici, amorsele, adezivii in dispersie, cei pe baza de Silan sau barierele de vapori. Toate aceste artificii sunt utilizate pentru ca montajul sa surprinda prin intermediul elasticitatii sale, dar si prin rezistenta la socurile mecanice sau la smulgere.

Obtinerea unei pardoseli imaculate, fie ea reprezentata de linoleum, parchet sau covor PVC este dependenta de calitatea adezivilor folositi, acestia constituind garantia unui montaj superior din punct de vedere calitativ. Adezivii si accesoriile propuse de Floor Consulting sunt ideale pentru lipirea perfecta a acoperitorilor, indiferent ca vorbim despre zonele de contact sau despre zona centrala a incaperii.

Diversitate & accesibilitate

Arta adezivilor este exploatata pe deplin de specialistii de la Floor Consulting, scopul echipei noastre fiind acela de a genera solutii optime pentru orice tip de pardoseala, fie el lemn masiv, mocheta sau PVC. In plus, va punem la dispozitie uneltele necesare procesului de finisaj, punerea in opera a numeroaselor suprafete depinzand intr-o proportie de 100% de calitatea, randamentul si rapiditatea accesoriilor folosite.

Catalogul nostru va pune la dispozitie saci de praf, role, sape autonivelante, tratamente pentru fisurile suprafetelor pretentioase, precum si solutii care se aplica in momentul in care suprafata este expusa un timp indelungat umezelii. Din categoria accesoriilor competitive le mentionam pe acelea care pot adauga un plus stilistic pardoselii: pragurile, plinta si profilele de trecere pentru parchet, dar si bordurile pentru suprafetele din PVC.

Competitivitatea preturilor

Compania Floor Consulting cunoaste nevoile clientilor sai, oferindu-le doar produse de calitate si servicii superioare la preturi accesibile. Chiar daca alte companii ofera aceleasi servicii si produse la preturi mai mici asta nu inseamna ca acele produse sau servicii se ridica la valoarea sau profesionalitatea companiei noastre.

Suntem de 10 ani in domeniu, am avut timp sa invatam si sa colaboram cu unele dintre cele mai prestigioase companii producatoare de mochete, linoleum, parchet si alte acoperitoare pentru pardoseli si totodata sa oferim servicii de montare superioare dar sa pastram si decenta preturilor fata de clientii nostrii.

CONTACTATI-NE